Start nieuwe duikcursus

Donderdag 5 november starten we weer met een nieuwe duikopleiding. Na het behalen van je brevet mag je samen met een andere duiker duiken tot een diepte van 20 meter. Waar je ook ter wereld wilt gaan duiken, jouw brevet is geldig. De internationale benaming voor het NOB 1*-brevet is Open Water Diver, handig als […]

  Share

Aangepaste zwembadtrainingen

logo The Shark

Het zwembad is weer open! We kunnen weer trainen. Dit zal echter wel (sowieso tot aan de zomervakantie) in aangepaste vorm zijn.

  Share

Zwembadtrainingen vervallen – UPDATE

logo The Shark

Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus heeft het bestuur besloten om in ieder geval de komende 3 weken de zwembadtrainingen NIET door te laten gaan.

  Share

Expositie Nederland onder water

Aquashot Limburg organiseert in oktober 2 weekenden en expositie over de onderwaterwereld van Nederland.

  Share

Septemberweekend Tholen

Zeeland

Dit weekend wordt georganiseerd van vrijdag 20 september 2019 t/m maandag 23 september 2019.

  Share

Startersweekend Belgische Ardennen

Het jaarlijkse Startersweekend zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april 2019 in de Belgische Ardennen.

  Share

24 februari: Tauchcenter Nullzeit

Tauchcenter Nullzeit

Over bijna een maandje, zondag 24 februari, staat “Nullzeit” op het programma. Tauchcenter Nullzeit is een enorme betonnen tank gevuld met bijna 16 miljoen liter water, een oud drinkwaterreservoir. Dit reservoir is verdeeld in acht gangen, die elk een eigen thema hebben.

  Share

Bootduiken in de Vinkeveense plassen

Zoetwaterkreeft Vinkeveen

Van 16 t/m 18 November organiseert de Accu een bootduikweekend in de Vinkeveense plassen, waarbij we verblijven op “Groene Hart” camping in De Hoef (Zuid-Holland).

  Share

Accuviteit: Duiken bij de Kempervennen

Kempervennen

Altijd al de Big Mamma willen zien? Een reuze meerval van 2,5 meter die zwemt in een waterplas op de Kempervennen in Westerhoven. Voor zondag 7 oktober heeft de ACCU 10 plaatsten gereserveerd.

  Share

Duikweekend juni 2018

Sepia

Wederom een mooi duikweekend in het vooruitzicht welke plaatsvindt in het weekend van vrijdag 15 juni 15.00 t/m 18 juni 10.00 uur. We verblijven dit weekend op de Witte Boulevard te Renesse in een 12 persoons huisje.

  Share